Brugernavn:




Kodeord: Husk
Forside Forum Artikler Downloads Søg
 

Hjemsøgt hjemmeside?

Man oplever da fortiden nogle meget skræmmende ting på ens hjemmeside.. Se billedet og læg mærke til reklamerne i siden.



Hvor pokker kommer de fra? Jeg har ikke selv sat dem ind, og de findes heller ikke i kildekoden på min hjemmeside. Tror det har noget med browseren (IE 6) at gøre. En virus eller lign., men ved ikke.

Linket til de reklamer der vises fører til BestSearch.com og reklame-billedet er fra http://www.offersfine.com . Nogen der ved hvad skal jeg gøre? Og kan i lige teste for mig om i også kan se det eller om det ER min browser den er galt med?

Artemis Fowl - Files

På forhånd tak..:)
Sidst redigeret 18:00 08/10/2008
Oprettet af:

Sikkerhed

Fri debat

Åben
17:59 08/10/2008
Hmm tror altså at det er din browser :O ..

Kan ikke se andet end dine afiliates
Oprettet af:

Kommentar
18:06 08/10/2008
Hmm.. Kan heller ikke se dem i Opera..

Har du prøvet IE 8? Hvis jeg opgradere kan det måske fjerne dem?
Oprettet af:

Kommentar
18:12 08/10/2008
Markus skrev kl. 18:12 d. 08/10/2008
Hmm.. Kan heller ikke se dem i Opera..

Har du prøvet IE 8? Hvis jeg opgradere kan det måske fjerne dem?
Prøv dette.
Oprettet af:

Kommentar
22:00 08/10/2008
Du skal være oprettet og logget ind for at svare på en tråd
Copyright © Rowl.dk v/ Michael Raagaard | 2005-12 | Alle rettigheder forbeholdes