Ny MSN virum/orm
|
Hey alle... Ja nu er de kommet en ny MSN Virus eller orm der spredes via ens kontakter. Dettet foregår ved at du er på msn. Du modtager en besked fra en af dine kontakter personer (logges af med det samme af virusen/ormen) hvor der står noget med "Sexy ? (her kommer der et link der slutter med din mail adresse) Når der trykkes går du ind på en hjemmeside, og hvor du modtager en besked om at du skal downloade noget. Der vælger mange mennesker ja, da man lige vil se hvad det er. Hjemmesiden lukkes automatisk, hvorefter den downloader filen. Herefter spørger den om den skal startes, og her går det galt. Når den er startet åbner den for alle dine kontakt personer og sender beskeden "Sexy ? og linket og der mail til sidst" Sådan foregår. Dog ved jeg ikke om den er ondsindet og angriber ens computer, men er dog igang med virus scan. Jeg ville bare infomer jer omkring dette. |
|
|
Har godt set det tonsvis af mine venner har fået det har dog ikke været inde på da jeg nøje kigger efter de link som mine venner sender. Hvis det er noget jeg ikke rigtigt kender spørger jeg men med mange kan man sådan fornemme det inden man trykker på linket via navnet syntes jeg (: |
Oprettet af:
|
|
Er ramt af det. Mine venner har det.. |
Oprettet af:
|
| Jeg har selv testet den på min computer (ved det er dumt), men skulle lige se om den er ondsindet ^^ |
Oprettet af:
|
| Velkommen i bot-netværket... n00bs.. ;) |
Oprettet af:
|
|
Det kan ikke siges nok gange... Men spørg altid personen der har sendt jer et link om der er sendt med vilje, Det bør man spørge om hver eneste gang man modtager et link, selvom det er en man stoler på |
Oprettet af:
|
|
har fået sendt det 100 gange på MSN!, og jeg må indrømme det er den bedste der er lavet indtil videre. Linket er nemlig imaageshack.net , ( lig mærkelig til 2 a'er ) , så man skal være rigtig nøje med adressen :) Det skal lige siges, at jeg ikke klikkede :D |
Oprettet af:
|
|
SamuelBG skrev kl. 23:33 d. 11/06/2008 har fået sendt det 100 gange på MSN!, og jeg må indrømme det er den bedste der er lavet indtil videre. Linket er nemlig imaageshack.net , ( lig mærkelig til 2 a'er ) , så man skal være rigtig nøje med adressen :) Det skal lige siges, at jeg ikke klikkede :D Lige præcis ... og det er det der snyder folk, men ja det er den bedste indtil videre |
Oprettet af:
|
|
For faktisk også at sige noget relevant i denne tråd så jeg her for nyligt at der også hærger sådan en orm på myspace. De er faktisk mere geniale en som så.. De fik linket til at ligne at der var linket til en anden profil på myspace, men i virkeligheden var domænet der blev linket til (lad være med at klikke) www . rnyspace . com og skrifttypen gjorde at det lignede et "m" komplet. Jeg er sku begyndt at få respekt for de crackere der kan det der. Besked fra __ak: Jeg har lige rettet dit link lidt til, der er altid nogen der kan finde på at trykke uden at læse indlæget færdigt.. Sidst redigeret 12:12 12/06/2008 af Rowl |
Oprettet af:
|
|
Jeg ved ikke om der også har været en tråd om den, men for omkring en uge siden modtog jeg et link, der hed noget med http://youtube.??.??/watch?v=?????? Mange af mine venner har også klikket på den, og tilmed min søster. Det skal også lige nævnes at den i hvert fald kan fjernes med Norton 360, og sikkert også andre. Den hed noget med W32.???.????, hvis jeg husker rigtigt, og den kan ikke slettes, fra der hvor den ligger ved bare at trykke Delete, det skal gøres med en form for AntiVirus program, tror jeg ;-) Jeg har forresten ikke modtaget nogle af de 2 nævnte endnu :/ |
Oprettet af:
|
|
Det er noget med imageshack mener jeg nok, også står en mails til sidst. Jeg klikkede første gang, men opdagede hurtigt på url'en da jeg åbnede den at det ikke var et billede den var igang med at hente ;) |
Oprettet af:
|
| Ja, nu er det anden gang jeg scanner min computer og ja den nye msn orm er ondsindet ... den har lige lagt den Trojanske Hest og en del spyware og falske reklame fx. ingen google reklamer på Rowl mere ^^ reklamerne reklamere for kontakt.dk men linket siger noget andet som ad.com/..... hvilket fik mig til at scanne min computer |
Oprettet af:
|

Ĺben